Lehti: Barcelonalle myönnettiin poikkeuslupa – katalonialaisseura hankkimassa hyökkääjän siirtoikkunan ulkopuolella

© Kuva: Getty Images

Barcelona sai maanantaina espanjalaismedian mukaan anomansa poikkeusluvan hankkia hyökkääjän siirtoikkunan ulkopuolella.

La Ligan hallitseva mestari päätyi moiseen ratkaisuun, kun sen laitahyökkääjä Ousmane Dembélé loukkaantui vakavasti. Turussa leikattu ranskalaistaituri on koko loppukauden sivussa tositoimista, minkä vuoksi Barcelonalle poikkeuslupa myönnettiin.

Tammikuun siirtoikkuna sulkeutui Espanjassa 31. tammikuuta.

Cadena Cope uutisoi, että Barcelona on hankkimassa hänen korvaajakseen Martin Braithwaiten Leganésista. Kuusi sarjamaalia tällä kaudella iskeneellä tanskalaishyökkääjällä on sopimuksessaan 20 miljoonan euron ulosostoklausuuli.

Aiemmin Barcelonan vaihtoehtoihin lukeutuivat lehtitietojen mukaan muun muassa myös Getafen Ángel Rodríguez, Real Betisin Loren Morón, Real Sociedadin Willian José ja Alavésin Lucas Pérez.

Koko poikkeuslupakäytäntö on herättänyt Espanjassa paljon keskustelua. Leganés voi nimittäin hankkia 28-vuotiaalle Braithwaitelle korvaajan vasta ensi kesänä tai sitten seuran on palkattava pelaaja, joka on tällä hetkellä vailla sopimusta.

Jos Braithwaiten siirto toteutuu, putoamista vastaan taistelevalla Leganésilla ei olisi joukkueessaan enää yhtään hyökkääjää, joka olisi tehnyt maalin tämän kauden La Ligassa. Leganés myi viime kuussa Youssef En-Nesyrin Sevillaan 20 miljoonan euron korvausta vastaan.

LUE MYÖS: