Sivujuonne Ousmane Dembélén loukkaantumisessa – Dortmund jäi ottelun päähän muhkeasta bonuksesta

© Kuva: Getty Images
Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Barcelonan ja Ranskan maajoukkueen laitahyökkääjä Ousmane Dembélé leikataan tiistaina Turussa. Dembélén reisivamman operoi huippukirurgi Sakari Orava, joka leikkasi miehen ensi kerran jo syksyllä 2017. Dembélén toipumisaikaa ei ole vielä tarkennettu, mutta käytännössä kausi on varmasti ohi. Jos poissaolon pituudeksi arvioidaan yli viisi kuukautta, saa Barcelona hankkia vielä miehelle korvaajan.

Dembélé on kärsinyt koko Barcelona-uransa aikana useista loukkaantumisista. Tuorein vamma kävi ainakin tässä vaiheessa kalliiksi myös edelliselle seuralle Borussia Dortmundille. Dembélé on pelannut Barcelonassa 74 ottelua, ja jos hän olisi pelannut 75:nnen, olisi Dortmund kuittanut siirron bonuspykälän täytyttyä viiden miljoonan euron lisäkorvauksen. Nyt nuo miljoonat jäivät ainakin toistaiseksi saamatta.

Barcelona maksoi Neymarin ”korvaajaksi” hankitusta Dembéléstä Dortmundille 105 miljoonan euron suoran siirtokorvauksen. Siirtopapereihin kirjattiin lisäksi bonuspykäliä 40 miljoonan euron edestä. Jokainen niistä on arvoltaan viiden miljoonan euron arvoinen.

Dortmund on jo saanut bonuspykälien täytyttyä 20 miljoonaa euroa lisää. Nämä lankesivat maksuun Barcelonan selvittyä kahdella edellisellä kaudella Mestarien liigaan ja Dembélén pelattua 25. ja 50. ottelunsa Barcelonassa. Sen sijaan kahdesta pykälästä se on jo joutunut luopumaan. Ne koskiva Barcelonan Mestarien liigan voittoa kahdella edellisellä kaudella.

Jos Dembélé vielä pelaa 75. ja 100. ottelunsa Barcelonan paidassa, voi Dortmund vielä saada 10 miljoonaa euroa (2x 5 milj. euroa) lisää. Tällöin Dembélén lopulliseksi siirtosummaksi muodostuisi 135 miljoonaa euroa.

On kuitenkin mahdollista, että summa asettuu 125 miljoonaan, sillä Barcelonan on jo arveltu olevan halukas myymään Dembélén – pitkälti juuri loukkaantumiskierteestä, mutta osin myös epäammattimaiseksi väitetystä asenteesta johtuen. Barca ei ole saanut ranskalaiselta niin paljon kuin oli toivonut. Jos Dembélé vaihtaa kesällä seuraa, jää Dortmund yhden pelin päähän lisämiljoonista.

Lähde: AS


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!