Paris Saint-Germainissa kuohuu tällä hetkellä. Viime lauantaina nähtiin erikoinen välikohtaus, kun PSG:n päävalmentaja Thomas Tuchel otti tähtihyökkääjä Kylian Mbappén vaihtoon 68. minuutilla Ranskan Ligue 1:n ottelussa Montpellieriä vastaan.

Ottelu oli tuossa vaiheessa jo loppulukemissaan, 5-0 PSG:n hyväksi, ja Montpellier pelasi yhden vajaalla, joten ottelu oli käytännössä jo ratkennut. Kauden 14. sarjaosumansa pelissä iskenyt Mbappé, 21, oli silti erittäin tyytymätön vaihtoonsa.

Ranskan maajoukkuetähti yritti kävellä suoraan vaihtopenkille ohi Tuchelin, jonka oli pideltävä häntä olkapäistä. Kummatkin heistä peittivät suunsa, jotta ulkopuoliset eivät näkisi tai kuulisi, mitä he sanovat. Lopuksi Mbappé jatkoi nyrpeänä matkaansa vaihtopenkille ja jätti huomiotta toisen valmentajan, joka tarjosi hänelle takkia lämmikkeeksi.

Ottelun jälkeen Tuchel antoi ymmärtää, että Mbappéa saatetaan rangaista tämän käytöksestä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Mbappé on osoittanut vastaavalla tavalla mieltään. Samankaltainen tilanne nähtiin myös viime joulukuussa, kun Mbappé otettiin varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla vaihtoon sarjapelissä Montpellieriä vastaan.

Le Parisien kertoo, että Mbappé, Tuchel ja PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo tapasivat sunnuntaina keskustellakseen tilanteesta. Ranskalaislehden mukaan tapaaminen sujui rauhallisissa ja hyväntahtoisissa tunnelmissa, mutta Mbappén ja Tuchelin välit ovat yhä kireällä.

Mbappé on Le Parisienin mukaan tyytymätön, koska hän kokee Tuchelin kohtelevan häntä eri tavalla kuin muu seura. PSG haluaa Mbappésta projektinsa pitkäaikaisen johtotähden, mutta ranskalaistähden mielestä Tuchel ottaa hänet useammin ja aikaisemmin vaihtoon kuin joukkueen mut avainpelaajat.

PSG on siinä mielessä tukalassa tilanteessa, että se on pitkään koittanut tarjota Mbappélle jatkosopimusta, mutta hän ei ole toistaiseksi osoittanut kiinnostusta uusia diiliään. Mbappén nykyinen sopimus päättyy kesällä 2022, ja hänellä riittää kyllä ottajia. Toissa vuonna maailmanmestaruuden voittanut Mbappé on pelannut urallaan PSG:ssä 112 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 82 osumaa ja syöttänyt 45.

LUE MYÖS: