© Kuva: Getty Images

Leicester – Manchester City: Sanktiot Cityn murheena

Valioliiga
Leicester – Manchester City
Lauantai 22.02. klo 19:30

Valioliigan iltamatsina nähdään mielenkiintoinen Leicesterin ja Manchester Cityn välinen ottelu. Liverpoolin mentyä menojaan kyseessä on asemien haku muista top 4 -sijoista: City on tällä hetkellä sarjassa toisena neljä pistettä Leicesteriä edellä. Cityn murheet kulminoituvatkin kentän ulkopuolisiin asioihin.

Viime viikolla Leicester haki pisteen Wolvesilta tiukassa ja laadukkaassa kamppailussa. Leicesterin peli ei ole viime viikkoina kulkenut aivan parhaaseen malliin, mutta joukkueen peruslaatu on korkea ja se kantaa pitkälle. Hamza Choudhury on tässä ottelussa pelikiellossa. Jos tärkeä Wilfred Ndidi ei kuntoudu tähän peliin, Brendan Rodgersilla on miettimistä, miten ryhmittää joukkueen keskikenttä. Joulun alla Leicester hävisi Citylle vieraissa 3-1.

UEFA lätkäisi Citylle kahden vuoden kilpailukiellon Mestarien liigaan järjestön taloussäännösten rikkomisesta. Myös Valioliigan antamista sanktioista on spekuloitu. Pep Guardiolan kova tehtävä on pitää joukkueen focus kentällä. Citizensillä pitää kiirettä, sillä viikolla joukkue pelasi voitollisen rästipelin West Hamia vastaan ja ensi viikolla on Mestarien liigan taisto Madridissa. Raheem Sterling on loukkaantuneena ja David Silvan pelikunto on tätä kirjoitettaessa arvoitus.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikki taustat huomioiden Cityn pääpanostus on Mestarien liigassa. Leicesterillä on parantamisen varaa, mutta joukkueessa on todella kova potentiaali. Vieraat ovat toki selkeitä suosikkeja, mutta annetuilla kertoimilla tekee mieli yrittää, josko kotijoukkue saisi pelistä jotain. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Leicester +0.5 kertoimella 2,23.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.