© Kuva: Getty Images

Liverpool – West Ham: Pool jättisuosikkina maanantaiotteluun

Valioliiga
Liverpool – West Ham
Maanantai 24.02. klo 22:00

Liverpool ja West Ham päättävät valioliigakierroksen maanantaina. Liverpool pistää tällä kaudella kaikki mahdolliset Valioliigan ennätykset uusiksi, eikä joukkueelle ole löytynyt pysäyttäjää, vaikka kaikki voitot eivät ole tulleet missään nimessä helposti. West Hamin kaudesta on puolestaan muodostunut eloonjäämistaistelu ja joukkue kuuluu tällä hetkellä putoajakandidaatteihin.

Liverpool joutui kuitenkin viikolla maistamaan tappion karvaan maun Mestarien liigassa Atletico Madridia vastaan. Isännät menivät johtoon heti alussa ja pitivät itsepäisesti tilanteen samana päätösvihellykseen asti. Liverpool hallitsi palloa, mutta Jürgen Kloppin ryhmä ei saanut loppujen lopuksi yhtään laukausta kohti maalia. Jordan Henderson loukkaantui ottelussa ja huilaa muutaman viikon. Xherdan Shaqirin pelikuntoa tarkastellaan vielä ennen kick-offia.

Myös West Ham pelasi viikolla: rästiottelu Manchester Cityä vastaan päättyi ansaittuun tappioon. Hammers ei saanut ylöspäin aikaiseksi ottelussa oikeastaan mitään. Vieraat ovat viimeksi voittaneet valioliigaottelun uudenvuoden päivänä, eikä tällä kertaa Anfieldiltä ole ihmeitä odotettavissa. Ryan Fredericks loukkaantui viikko-ottelussa. Lisäksi David Moyesin voisi odottaa hieman muuttavan ryhmitystään Poolia vastaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Liverpool on jättisuosikki ottelussa. Hammersin suoritus Cityä vastaan antaa aiheen yrittää kotivoittoa niin, ettei Pool kärsi ottelussa takaiskumaaleista. Vetosuositus on siis Liverpool voittaa päästämättä maaleja kertoimella 1,91.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.