© Kuva: Getty Images

Middlesbrough – Leeds: Kovat panokset

Championship
Middlesbrough – Leeds
Keskiviikko 26.02. klo 22:00

Championshipin viikkokierros jää Mestarien liigan katveeseen, mutta isoista asioista pelataan sielläkin. Middlesbrough pelaa vaikeaa kautta ja seura on vaarassa jopa pudota kolmannelle sarjatasolle League Oneen. Leeds puolestaan taistelee suorasta noususta Valioliigaan ja mikä tahansa muu kuin nousu olisi tällä kaudella nukkuvalle jättiläiselle iso pettymys.

MIddlesbrough näytti piristyvän ennen vuodenvaihdetta ja otti monta voittoa putkeen jouluruuhkapeleissä. Sen viimeinen voitollinen ottelu on kuitenkin uudenvuodenpäivältä ja luisu sarjataulukossa on jatkunut – putoamisviiva on vain kolmen pisteen päässä. Lisäksi kolmelta viime kierrokselta Jonathan Woodgaten suojatit keräsivät Championshipin kolmelta viimeiseltä joukkueelta vain yhden pisteen. Maalien puute on joukkueen suurin ongelma – tosin Borolla on ollut kauden mittaan sen kanssa epäonneakin.

Myös Leeds olisi ansainnut enemmän pisteitä, mitä se on saanut tällä kaudella. Siksi joukkue on jäänyt tappelemaan toisesta suoran nousijan paikasta – tosin kaksi viimeistä voitollista ottelua on helpottanut Marcelo Bielsan ryhmän asemia. Viikonloppuna Leeds otti niukan mutta täysin ansaitun 1-0 kotivoiton sitkeästä Readingista. Panokset valioliiganoususta ovat suunnattomat ja paineet Bielsan suojateilla sitä luokkaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmat joukkueet ovat underiin päin kallellaan, eikä tämänkään ottelun maaliodottama ole lähtökohtaisesti mitenkään katossa. Underit maksavat silti aika mukavasti. Vetosuositus on siis niukkamaalisuudesta: Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,01.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.