Borussia Dortmund on vahvistanut hankkivansa Emre Canin Juventuksesta vuoteen 2024 ulottuvalla sopimuksella ensi kesänä.

Borussia Dortmund

@BlackYellow
Emre 2024

Can, 26, siirtyi Dortmundiin loppukauden kattavalla lainasopimuksella tammikuun siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Sen sijaan, että seura olisi odottanut lopullisen päätöksen tekemistä kauden loppuun saakka, se on vahvistanut tekevänsä siirrosta vakituisen jo nyt.

Can tulee siis pelaamaan loppukauden nykyistä lainasopimustaan noudattaen, jonka jälkeen hänen uusi, pysyvä sopimuksensa astuu voimaan. Seurat eivät ole antaneet lisätietoa siirtokorvauksen suuruudesta, mutta mediatietojen mukaan Dortmund tulee maksamaan Canista noin 24 miljoonaa euroa ensi kesänä.

Can ehti pelata vain kahdessa Bundesliiga-ottelussa ja yhdessä cup-pelissä ennen lainasiirron vakinaistamista. Hän on kuitenkin esiintynyt vakuuttavasti, onnistuen maalinteossa heti ensimmäisessä sarjapelissään. Saksan maajoukkuemies laukoi fantastisen kaukolaukauksen suomalaisvahti Lukas Hradeckyn selän taakse Bayer Leverkusenia vastaan reilu viikko sitten.

FOX Soccer

@FOXSoccer
Well that was quick! @BlackYellow make Emre Can's loan move from Juventus permanent on a 4-year contract.

Here's to many more of these 🚀

Can ehti pelata Juventukselle kahdeksan Serie A -ottelua tällä kaudella, jääden paitsi kaikista cup-peleistä. Hän ei myöskään mahtunut Maurizio Sarrin Mestarien liiga -joukkueeseen, mutta tulee olemaan tänään Dortmundin miehistössä kun se isännöi PSG:tä Signal Iduna Parkilla kello 22:00 Suomen aikaa.