Ranskan pääsarjaa tälläkin kaudella dominoiva PSG kaatoi sunnuntai-iltana Lyonin maalein 4-2. Maalitilastoon saivat nimensä Ángel Di María, Kylian Mbappé ja Edinson Cavani, mutta voittomaaliksi jäänyt 3-0 -maali oli Lyonin oma maali. Ja niin komea oma maali olikin, että sosiaalisessa mediassa sitä on hehkutettu jo ”vuosisadan omaksi maaliksi”.

Pelattiin toisen puoliajan toista peliminuuttia, kun Kylian Mbappé nosti PSG:n hyökkäystä kentän vasemmalta laidalta. Mbappé löysi syötöllään Julian Draxlerin, joka yritti matalaa syöttöä maalin edustalle. Lyonin puolustaja ehti väliin, ja ”löysi” päätyrajan tuntumaan edenneen Draxlerin. Saksalainen lähetti pallon uudestaan maalin edustalle, ja nyt Lyonin brasilialainen laitapuolustaja Fernando Marcal pamautti pallon voimalla verkkoon.

Maali oli todella hienoa yhteispeliä ja näyttävän kombinaation tulos, mutta syöttelijät vain sattuivat kantamaan erivälistä pelipaitaa. PSG jatkaa Ranskan Ligue 1:n kärjessä 12 pisteen erolla ennen toisena olevaa Marseillea. Lyon on yhdeksäntenä.

Videon voi katsoa tästä linkistä Ligue 1:n viralliselta YouTube-tililtä.