Pikkuhuuhkajien avainpelaajiin lukeutuva keskikenttäpelaaja Onni Valakari debytoi lauantaina näyttävästi kyproslaisen Pafos FC:n paidassa.

Valakari, 20, allekirjoitti sopimuksen Pafosin kanssa torstaina jätettyään norjalaisen Tromsøn ja pääsi uudessa seurassaan avauskokoonpanoon ensimmäistä kertaa jo pari päivää myöhemmin. Lopputuloksena oli kaksi maalia Ethnikos Achnan verkkoon 3-0-voittoon päättyneessä vieraspelissä.

Täydet minuutit Pafosin riveissä pelasi Huuhkajien luottotoppari Paulus Arajuuri, joka nappasi avauspuolikkaalla keltaisen kortin. Valakari otettiin vaihtoon 77. minuutilla.

Pafosin päävalmentaja Cameron Toshack antoi Valakarille ansaitut kehut pelin jälkeen.

– Olen tietysti todella tyytyväinen siihen, että saimme hyvän tuloksen vieraskentällä ja otimme voiton joukkueesta, joka on niin lähellä meitä [sarjataulukossa]. Puhuimme pelaajien kanssa siitä, miten tärkeää oli saada tuollainen esitys aikaiseksi. On myös tärkeää antaa kunniamaininta tälle nuorelle miehelle [Valakarille], joka liittyi joukkueeseemme eilen, hän oli fantastinen tänään! kommentoi Toshack Pafosin sosiaalisessa mediassa.

Pafos on 17 ottelun jälkeen 12 joukkueen Kyproksen liigassa yhdeksäntenä. Ennen lauantain peliä se oli Ethnikos Achnan kanssa tasapisteissä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

1 Debut – 2 Goals ⚽️⚽️Ladies & Gentlemen, Mr. @mini_frank8 🤴#bravo Onni 🤜🤛 🙌 #pafosfc #achvpaf #debut

Henkilön Pafos FC Official (@pafosfc) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

💙 #moodoftheday #Sunday #pafosfc #pafosmou 🔵⚪

Henkilön Pafos FC Official (@pafosfc) jakama julkaisu