Championship
Reading – West Bromwich
Keskiviikko 12.02. klo 22:00

Loput Championshipin viikkokierroksesta pelataan keskiviikkona ja otan noston ottelusta Reading – West Bromwich. Isännät ovat tällä hetkellä turvallisen oloisesti alemmassa keskikastissa, mutta tarvitsisivat voittoja, jottei tilanne pääse happanemaan. Vieraat sen sijaan ovat sivuuttaneet suvantovaiheensa ja nousujuna tuntuisi olevan taas raiteillaan.

Readingilla oli hyvä jakso vuodenvaihteen tienoilla, mutta tämän vuoden puolella menestystä on tullut vain FA Cupissa – liekö juuri se syynä sarjapelien vaisuuteen. Viikonloppuna Hullia vastaan voitto menetettiin hieman epäonniseen takaiskumaaliin viimeisen kympin aikana. Kokoonpanopuolella Readingin tilanne ei ole mitenkään optimaalinen, sillä manageri Mark Bowenilta puuttuu useita avauksen pelaajia muonavahvuudesta.

West Bromwich otti viikonloppuna tärkeän vierasvoiton Millwallista. Tässä ottelussa Slaven Bilicin suojateilla on loistava tilaisuus ottaa lisää pesäeroa Leedsiin, joka on nyt pelannut kolme ottelua ilman voittoa. Näyttää siltä, ettei suora nousupaikka maailman arvokkaimpaan liigaan ole henkisesti mitenkään helppo paikka. Tästä ottelusta WBA:lta puuttuvat loukkaantuneet Kieran Gibbs sekä Grady Diangana.

Lyö vetoa ottelusta:

Isäntien huono runi sarjassa sekä loukkaantumiset kääntävät ottelua vieraiden suuntaan. Nämä ottelut WBA:n on hoidettava, jos meinaa ensi kaudella pelata Valioliigaa. Vetosuositus on West Bromwich voittaa ottelun kertoimella 2,07.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO