Real Madrid ja Barcelona putosivat saman illan aikana cupista – näin valmentajat kommentoivat pettymyksiä

© Kuva: Getty Images

Real Madrid ja Barcelona eivät edenneet Espanjan Copa del Reyn välieriin. Kaksikko putosi kilpailusta torstai-iltana.

Real Madrid sai nöyrtyä kotistadionillaan Bernabéulla Real Sociedadille maalein 3-4 ja muutamaa tuntia myöhemmin Athletic voitti San Mamésilla Barcelonan 1-0.

Real Sociedad johti Real Madridia jo 4-1, mutta Real Madrid nousi loppuhetkillä maalin päähän. Se ei kuitenkaan riittänyt ja baskiseura on mukana välieräarvonnoissa perjantaina.

Barcelona hallitsi pelitapahtumia selvästi San Mamésilla, mutta Athletic viimeisteli ottelun ainoan maalin lisäajalla Iñaki Williamsin puskiessa pallon ohi Marc-André ter Stegenin.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane myönsi torstaisen tappion sattuneen.

– Real Sociedad pelasi todella hyvin ja meillä oli suuria vaikeuksia avausjaksolla heidän prässinsä kanssa. Meillä oli myös virheitä puolustuksessamme. Tämä sattuu, se on sanottava. Se on totuus. Pistin kentälle joukkueen, jonka oletin pelaavan hyvän ottelun. En usko tehneeni virhettä avauskokoonpanon suhteen. On muistettava, että vastustaja pelasi todella hyvin.

Barcelonan päävalmentaja Quique Setién oli tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen, vaikka heikko viimeistely jäikin kaivelemaan.

– Tulos on aina tärkein, mutta niin ovat itse tuntemukset ottelustakin. Joukkue on pelannut korkealla tasolla ja on ollut mielestäni varsin selvästi parempi. Olen viettänyt jalkapallon parissa vuosikausia ja aina on päiviä, jolloin tarvitset vain yhden maalipaikan maalintekoon ja toisena päivänä et saa palloa sisään kymmenestä paikasta. En tiedä mistä se johtuu. Se on yksi asia, jota emme voi kontrolloida.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.