Saksalaislegenda varoittaa superlupausta siirtymästä Bayern Müncheniin: ”Se ei riitä, että on vain hyvä”

© Kuva: Getty Images

Saksan maajoukkuelegenda Michael Ballack kehottaa Bayer Leverkusenin hyökkäävää keskikenttäpelaajaa Kai Havertzia harkitsemaan kahteen kertaan ennen kuin nuorukainen valitsee seuraavan seuransa.

Ballack, 43, edusti Leverkusenia omalla urallaan ja jatkoi sieltä matkaansa Bayern Müncheniin, johon myös Havertz, 20, on tasaisin väliajoin huhuissa yhdistetty. Ballackin mielestä Bayern olisi toisaalta looginen vaihtoehto, mutta hän toivoo, ettei Havertz tee isoa päätöstä liian aikaisin.

– Jos Bayern haluaa yhä hankkia Saksan parhaat pelaajat, niin heidän pitäisi hankkia Havertz. Hän on poikkeuksellinen pelaaja. Mutta Havertz tarvitsee aikaa. Hän tarvitsee myös sitkeyttä ollakseen henkisesti valmis Bayerniin, kommentoi Ballack Sport1:n haastattelussa.

– Hän on yhä kehittyvä pelaaja ja tekee virheitä kentällä, mutta se on normaalia. Voin vain sanoa, että hän on Leverkusenissa hyvissä käsissä. Siellä hän saa kehittyä rauhassa. Bayernissa tarvitaan muita ominaisuuksia muiden vakuuttamiseen. Se ei riitä, että on vain hyvä.

Seitsemästi Saksan A-maajoukkueessa esiintynyt Havertz on edustanut Leverkusenia 11-vuotiaasta asti ja pelannut seuran ykkösmiehistössä 129 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 33 maalia ja syöttänyt 24.

Hänen ja Leverkusenin välinen sopimus päättyy kauden 2021-22 jälkeen. Lehtitietojen mukaan Leverkusen haluaa kultakimpaleestaan vähintään 125 miljoonaa euroa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.