© Kuva: Getty Images

Shaktar Donetsk – Benfica: Hyinen ilta Ukrainassa

Eurooppa-Liiga
Shaktar Donetsk – Benfica
Torstai 20.02. klo 19:55

Eurooppa-liigan pudotuspelivaiheessa kohtaavat myös Shaktar Donetsk ja Benfica, joiden Mestairen liigan taival päättyi syksyllä pettymyksiin: molemmat joukkueet sijoittuivat lohkoissaan kolmanneksi. Benfica tekee retken hyiseen Ukrainan iltaan, eikä reissusta ole odotettavissa mitenkään helppo.

Shaktarin Mestarien liiga päättyi jättipettymykseen Atalantan käsissä. Jatkosaumat olivat olemassa vielä ennen lohkon päätöspeliä. Kotimaan liigassa donetskilaiset johtavat sarjaa suvereenisti ilman tappioita. Sarjatauon aikana Shaktar on pitänyt yllä pelituntumaa pelaamalla peräti kymmenen ystävyysottelua. Isännät ovat eurooppalaisella tasolla mitattuna kova porukka ja raivoisan kotiyleisön lisäksi myös lähelle nollaa putoava lämpötila on joukkueen kahdestoista pelaaja.

Benfican UCL-lohko ei ollut kovin mahdollinen, mutta niin vain Lyon vei jatkopaikan portugalilaisten nenän edestä. Benfica on johtanut vakuuttavasti Portugalin liigaa, mutta viimeisessä kahdessa pelissä on tullut tappiot Portoa ja Bragaa vastaan. Europeleissä joukkueen kompastuskiveksi muodostui nimenomaan huono puolustupeli, sillä pallo löytyi lohkovaiheessa Benfican pömpelistä peräti 11 kertaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Äkkiseltään tarkastellen joukkueet ovat jotakuinkin samaa kaliiberia. Kotietua voi pitää ottelussa suurehkona, joten lähden vetopuolella liikenteeseen kotivoitosta. Vetosuositus on Shaktar Donetsk voittaa ottelun kertoimella 2,37.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.