Seinäjoen Jalkapallokerho on tehnyt keskikenttäpelaaja Arjanit Krasniqin kanssa vuoden pelaajasopimuksen, jossa on optiot ”tulevista kausista”, kertoo seura tiedotteessaan.

Kosovon alle 21-vuotiaiden maajoukkuerinkiin kuuluva Krasniqi, 20, on harjoitellut SJK:n mukana joulukuusta asti. Krasniqilla on taustaa synnyinmaansa Englannin neljännellä tasolla pelaavasta Colchester Unitedista sekä alemmilla sarjaportailla pelaavista Aylesbury FC:stä ja Billericay Townista.

– Olen ollut vaikuttunut kaikesta täällä ja tykkään jalkapallon tasosta. Valmentaja Jani Honkavaara on erinomainen ja täällä minut on otettu hyvin vastaan. Täällä on myös Brian Page, Richard Dorman ja Thomas Dunne, jotka saavat oloni tuntumaan kotoisalta. Myös pelaajista monella on kokemusta Englannin akatemioista ja sarjoista. Olen oikein tyytyväinen jatkoon täällä, kommentoi Krasniqi uuden seuransa sivuilla.

SJK:n kapteeni on Mehmet Hetemaj, jolla on Krasniqin tapaan suku Kosovosta ja hänkin on pelannut muutaman epävirallisen maaottelun Kosovon paidassa, vaikka onkin suomalainen ja edustanut virallisesti maajoukkuetasolla Suomea.

– Hetemaj on minulle suuri roolimalli. Voin oppia häneltä paljon ja arvostan häntä pelaajana sekä ihmisenä kovasti. Onkin todella hienoa, että minulla on myös hänen kaltainen esikuva täällä ja tunnen myös sillä tavoin oloni kotoisaksi. Vaikka olenkin syntynyt Englannissa, on Kosovo minulle tärkeä ja siellä on koko minun sukuni. Vierailen siellä vähintään kerran vuodessa, maajoukkuepelien lisäksi.

Krasniqin lisäksi SJK on tehnyt sopimuksen suomalaisen maalivahdin William Rosenlöfin kanssa. Rosenlöf, 19, on pelannut aiemmin muun muassa Vasa IFK:n, Ilveksen ja FF Jaron riveissä. Sopimus kattaa kauden 2020 ja siinä on optiot ”pitkälle tulevaisuuteen”.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
SJK kiinnitti Englannissa syntyneen, Kosovon U21-maajoukkuen Arjanit Krasniqin kaudeksi 2020. Sopimuksessa on myös optiot tulevista vuosista.

Lue lisää:
sjk.fi/w/arjanit-kras…

#SJKfi #Veikkausliiga #SuomenCup