Serie A
Torino – Parma
Sunnuntai 23.02 klo 16:00

Italiassa on joitakin Serie A -otteluita peruttu sunnuntaina koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Torinon ja Parman ottelu on toistaiseksi ilmoitettu pelattavaksi, joten otetaan siitä myös vetoennakko. Torino yrittää katkaista karmivaa tappioputkeaan loukkaantumisista kärsivän Parman kustannuksella.

Torino on siis hävinnyt nyt viisi ottelua putkeen, eikä putken päässä näy minkäänlaista valoa. Itseluottamus on ottanut todella kovaa osumaa ja esim. 0-7 kotitappion Atalantaa vastaan haluavat kaikki unohtaa. Viimeksi tappio AC Milania vastaan oli niukempi, mutta Torino ei kyennyt ottelussa luomaan juurikaan maaliodottamaa. Tuore manageri Moreno Longo on siis kovan paikan edessä, kun avausvoitto pitäisi ottaa. Terveystilanne Longon porukalla on onneksi hyvä.

Parma haki viime viikonloppuna pisteet Sassuololta, mutta tämä tapahtui jotakuinkin pelitapahtumien vastaisesti. Onnetar on hymyillyt jonkin verran Crociatille tällä kaudella ja joukkueen sarjasijoitus valehtelee hieman. Tässä ottelussa loukkaantumiset kuppaavat vieraita oikeastaan kaikilla pelipaikoilla ja lisäksi manageri Roberto D’Aversa joutuu kurinpidollisista syistä seuraamaan tämän pelin katsomosta. Kokoonpanotiedot antavatkin isännille toivoa tähän otteluun.

Lyö vetoa ottelusta:

Torinon hyökkäyspuoli on ollut viime pelit syväjäässä. Siipirikkoista Parmaa vastaan se saa mahdollisuuden, jos jostain pystytään keräämään itseluottamuksen rippeet. Odotan pelistä hyvin tarkkaa ja maaliodottama on normaalia alempana. Vetosuosituskin on vähämaalisuudesta: Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,90.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO