Bundesliiga-tähti bongattiin koronaohjeistuksesta huolimatta baarissa – ”Se oli virhe”

© Kuva: Getty Images

Schalken marokkolaistaituri Amine Harit on saanut runsaasti kritiikkiä, koska hän oli torstain ja perjantain välisenä yönä baarissa.

Saksan hallitus on kehottanut kaikkia kansalaisia karsimaan sosiaaliset kanssakäymiset minimiin ja sulkeutumaan kotiin koronaviruspandemian takia, mutta Harit, 22, nähtiin esseniläisessä baarissa puoli kahden aikaan yöllä. Saksassa on Goalin mukaan todettu jo 21 483 koronavirustartuntaa ja 73 ihmistä on kuollut.

Haritin ja Schalken pelit Bundesliigassa jatkuvat aikaisintaan huhtikuussa, sillä sarja on tällä hetkellä keskeytettynä.

Schalken urheilujohtaja Jochen Schneider vakuutteli Bildin haastattelussa, että Harit on pahoillaan näyttämästään huonosta esimerkistä.

– Se oli virhe. Hän on ymmärtänyt sen nyt.

– Selitin hänelle tilanteen vakavuuden jälleen kerran. Asioita, jotka olivat eilen normaaleja, ei voida suvaita tässä kamalassa kriisitilanteessa.

– Amine on todella pahoillaan, eikä tämä tule toistumaan.

Goalin mukaan Schalke rankaisi Haritia vain suullisella varoituksella. Hän on pelannut tällä kaudella 27 ottelua, joissa hän on iskenyt yhteensä seitsemän osumaa ja syöttänyt yhtä monta.