A-League
Central Coast Mariners – Melbourne City
Perjantai 20.03. klo 08:30

Australiassa on perjantaina pelipäivä ja pelit pelataan jo aamupäivällä. A-Leaguen pahnanpohjimmainen Central Coast Mariners isännöi ensimmäisessä pelissä sarjakakkosta Melbourne Cityä. Marinersin kausi on ollut todella kammottavaa tervanjuontia, sillä se on onnistunut keräämään vasta 13 sarjapistettä. Lisäpisteet ovat perjantaina laadukkaan vieraan kanssa todella tiukalla.

Mariners on oikeastaan kaikilla mittareilla sarjan heikoin joukkue. Sarja alkoi jokseenkin säällisesti, mutta viimeiset yhdeksän ottelua gosfordilaiset ovat hävinneet yhteismaalierolla 7-26. Joukkueen puolustus on aivan tärviöllä ja kärkeen tarvitsisi ainakin yhden kunnon maalintekijän. Edellinen voitto on jo yli kahden kuukauden takaa, joten päävalmentaja Alen Stajcicilla on tilanteessa pureskeltavaa.

Melbourne City on puolestaan ollut tulivoimainen porukka ja joukkue taistelee suorasta paikasta jatkopeleihin. Kärkipelaaja Jamie Maclaren taistelee sarjan maalikuninkuudesta 15 maalillaan. City on kolmessa viime ottelussaan tappioton – viimeksi jäätiin hieman yllättäen kotona tasoihin Western Sydney Wanderersia vastaan. Marinersia vastaan vieraat ovat suuria suosikkeja vieraissa ja yrittävät parantaa sangen keskinkertaista vierassaldoaan isäntien kustannuksella.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinoilla melbournelaiset ovat ansaitusti suosikkeja. Otan kevyen suosituksen tasoitusvedosta vieraille. Maalin voitosta panos tulee takaisin, mutta vähintään kahden maalin voitolla lunastetaan. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Melbourne City -1 kertoimella 1,84.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO