Englantilaistoppari oli baarissa kuullessaan koronavirustartunnastaan – ”En halunnut uskoa sitä”

COVID-19 ja jalkapallo
© Kuva: Getty Images
Lauantaina Minskin derby - käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa Portsmouthia edustava Sean Raggett muistaa viime viikonlopun todennäköisesti vielä pitkään.

25-vuotias englantilaistoppari oli viettämässä iltaa paikallisessa baarissa, kun hän sai tietää saaneensa koronavirustartunnan.

Teemu Pukin Norwichista kuluvaksi kaudeksi Portsmouthiin lainalle siirtynyt Raggett päivitteli tapahtunutta englantilaismedioille. Raggettin lisäksi myös niin ikään Portsmouthia edustavat James BoltonAndy Cannon ja Haji Mnoga ovat saaneet koronavirustartunnan.

– Baarissa oli noin 25 ihmistä ja poistuin sieltä välittömästi kuultuani uutisen. Menin välittömästi sokkiin. En halunnut uskoa sitä. Minulla ei ollut minkäänlaisia oireita, kun tein koronavirustestin joukkuetovereideni kanssa. En ole vielä poistunut kotoa ja olin aluksi huolissani siitä, että olinko tartuttanut muita ihmisiä, Raggett totesi.

– Menin vanhempieni luokse ja sanoin heille, etten voinut jäädä heidän luokseen, koska olin saanut koronavirustartunnan. Sanoin samalla naisystävälleni, että hänen olisi syytä mennä perheensä luokse. Otin varmuuden vuoksi yhteyttä baariin ja siellä olleisiin ihmisiin kertoakseni tilanteestani.

Lauantaina Minskin derby - käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!