© Kuva: Getty Images

FC Minsk – Dinamo Minsk: Minskin derbyyn Dinamoa

Vysshaya Liga
FC Minsk – Dinamo Minsk
Lauantai 28.03. klo 16:00

Valko-Venäjällä toinen sarjakierros jatkuu lauantaina ja otan noston Minskin paikallistaistosta FC Minskin ja Dinamon välillä. FC Minsk on joukkueista resursseiltaan vaatimattomampi, mutta ei Dinamollakaan ole parhaat ajat käsillä. Paikallispelissä on siis kipinää ja Dinamon on avaustappion jälkeen käytännössä pakko voittaa.

Avauskierroksella FC Minsk haki pisteet sarjanousija Belshinalta lukemin 1-3. Minsk käytti vastustajan virheet tehokkaasti hyväkseen, mutta esitys ei ollut niin vakuuttava, että avausvoitosta kannattaisi sen kummemmin riehaantua. Odotukset eivät koko kauden kuvassa ole edelleenkään mitenkään massiiviset ja odotan joukkuetta sarjataulukossa puolenvälin alapuolelle, kuten aikaisempinakin kausina.

Dinamo jäi viime kaudella suoran mitalla sarjan kärkiseuroille, ja suuruuden päivät tuntuvat tällä hetkellä kaukaisilta. Sarja-avaus tuotti pienimuotoisen katastrofin, kun sarjanousija Ruh Brest haki vierasvoiton Minskistä lukemin 0-1. Dinamo ei olisi ansainnut tappiota, mutta itseluottamukseen tämänkaltainen sarja-avaus voi tehdä loven. Tässä ottelussa on siis tuplalataus: sekä paikallisderbyn että huonon sarja-avauksen vuoksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikesta huolimatta pidän Dinamoa joukkueista parempana ja ennustan joukkueen oikaisevan kurssiaan lauantaina. Ensimmäisen kierroksen tulosten jälkeen kerroin on noussut pelattavaksi. Vetosuositus on Dinamo Minsk voittaa ottelun kertoimella 2,11.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.