Himoittu superlupaus teki tavoitteensa selväksi: ”Unelmani on pelata Real Madridissa”

Lyonin 16-vuotias hyökkääjälupaus Rayan Cherki myöntää suoraan, että hänen unelmansa on pelata jonain päivänä Real Madridissa.

Nuori ranskalaishyökkääjä on herättänyt Euroopan suurseurojen huomion debytoituaan tällä kaudella Les Gonesin edustusjoukkueessa. Kaikkiaan Cherki on pelannut Lyonin ykkösmiehistössä 12 virallista ottelua, iskenyt kolme osumaa ja antanut kaksi maalisyöttöä.

Cherkin ehdoton tähtihetki nähtiin tammikuussa Ranskan cupin toisella kierroksella, kun hän teki ja syötti kaksi maalia Lyonin voittaessa Nantesin 4-3. Pari viikkoa aikaisemmin hänestä oli tullut Lyonin seurahistorian nuorin maalintekijä, kun hän osui puiden väliin cupin edellisellä kierroksella 7-0-voitossa Bourg-en-Bresse Péronnasia vastaan 16 vuoden ja 140 päivän iässä.

Pari kuukautta sitten Cherkiltä kysyttiin, valitsisiko hän ennemmin Barcelonan vai Real Madridin. Nuorukaisen vastaus oli tuolloin Los Blancos, eikä hänen kantansa ole muuttunut viimeisten viikkojen aikana.

– Unelmani on pelata Real Madridissa, sanoi Cherki AS:n mukaan Olympique Lyon TV:n tuoreessa haastattelussa.

AS kertoo, että ranskalaislupauksen suunnitelmana on päästä sopimukseen Real Madridin kanssa mahdollisimman pian ja pelata vielä kaksi vuotta Lyonissa, kunnes hän voi virallisesti liittyä Espanjan suurseuran riveihin.

Ranskalaismedian mukaan Real Madrid on jo tehnyt Lyonin kanssa diilin, jonka myötä Madridille kerrotaan aina mahdollisista muiden seurojen tarjouksista, jotta espanjalaisjätti voi halutessaan lyödä saman summan tiskiin. AS:n mukaan Cherkin perässä ovat myös Manchester United, Paris Saint-Germain, Barcelona ja Juventus. Lyonin ja Cherkin sopimus päättyy kesällä 2022.

LUE MYÖS:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.