Huuhkaja-pelaajan päävalmentaja sai potkut Bundesliigassa – ”Ei ollut helppo päätös”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Saksan pääsarjassa Bundesliigassa pelaava Augsburg tiedotti maanantaina antaneensa potkut päävalmentajalleen Martin Schmidtille.

Aiemmin Mainzia ja Wolfsburgia valmentanut Schmidt ehti luotsata Huuhkajissakin pelaavan Fredrik Jensenin Augsburgia viime vuoden huhtikuusta lähtien.

Augsburg hävisi viikonlopun sarjakierroksella Bayern Münchenille. Tappio oli Augsburgille seitsemäs viimeisessä yhdeksässä ottelussa. Seura on sarjassa 14. sijalla ja karsintapaikka on viiden pisteen päässä.

– Tämä ei ollut helppo päätös meille, mutta saimme vain neljä pistettä viimeisestä yhdeksästä ottelusta ja päätimme vaihtaa valmentajaa. Kaikki koemme vaikeita ajanjaksoja kauden aikana, joista on päästävä yli. Tällä hetkellä olemme vaarassa menettää sarjapaikkamme, jonka vuoksi päädyimme tähän päätökseen, Augsburgin urheilutoimenjohtaja Stefan Reuter totesi tiedotteessa.

– Olen hyväksynyt seuran tekemän päätöksen ja haluaisin kiittää Augsburgia tästä minulle annetusta mahdollisuudesta. Seura on aina yksilöä suurempi ja haluan toivoa Augsburgille kaikkea hyvää tulevaisuutta ajatellen ja toivottavasti he voivat kääntää kurssin pian, potkut saanut Schmidt sanoi.

22-vuotias Jensen on jäänyt kuluvalla kaudella varsin pienelle vastuulle Augsburgissa. Porvoossa syntynyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja on pelannut kymmenessä sarjaottelussa ja päässyt kuudesti avauskokoonpanoon. Jensen siirtyi Augsburgiin Twentestä kesällä 2018.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS