Ilta-Sanomat uutisoi omiin lähteisiinsä vedoten, että HJK:n 20-vuotias keskuspuolustaja Kalle Katz olisi siirtymässä ensi kaudeksi lainalle Rovaniemen Palloseuraan.

Katz pelasi myös viime kauden lainalla RoPS:ssa, jossa vastuuta on luvassa myös tulevana kautena. HJK:ssa Katz olisi jäänyt luultavasti vähäiselle vastuulle. Viime kaudella Katz pelasi RoPS:n paidassa 16 ottelua Veikkausliigaa. Talvella Katz on kuulunut HJK:n edustusjoukkueen miehistöön, ja hän on päässyt pelaamaan muutamassa Suomen Cupin ottelussa.

IS tietää kertoa myös, että RoPS on mahdollisesti saamassa muitakin vahvistuksia vielä HJK:sta ennen kauden alkua. HJK:n ja RoPS:n välinen yhteistyö on näkynyt viime vuosina Veikkausliigassa. HJK:sta Rovaniemelle ovat peliajan perässä siirtyneet viime vuosina muun muassa Lucas Lingman, Lassi Lappalainen sekä Timo Stavitski.

[readmore from=RoPS]

Lingman siirtyi tuntuvalla siirtosummalla tulevaksi kaudeksi takaisin HJK:n paitaan. Lappalainen nousi lainasopimuksen aikana Veikkausliigan tähtipelaajien joukkoon. Stavitskin RoPS myi ranskalaiseen SM Caeniin peräti 600 000 eurolla vuonna 2018.

Hyvistä pelaajakaupoista huolimatta RoPS on ajautunut taloudellisiin vaikeuksiin. Uutisoimme maanantaina RoPS:n joutumisesta protestilistalle. RoPS:n toimitusjohtaja Risto Niva antoi kommentit seuran tilanteesta ja voit lukea ne TÄÄLTÄ.