Uutisoimme eilen siitä, miten Juventus tiedotti päässeensä yhteisymmärrykseen edustusjoukkueen pelaajien ja valmentajien kanssa väliaikaisesta palkan pudotuksesta. Lue uutinen täältä.

Juventuksen Douglas Costa otti kantaa koronavirustilanteeseen ja sitä seuranneeseen palkanalennusprojektiin. Juventus säästää palkoissa peräti 90 miljoonaa euroa.

Vielä ei ole selvää, milloin Brasiliaan matkannut Costa voi palata Italiaan.

– Odotamme tilanteen parantuvan Italiassa. Meidän piti alunperin palata 3. huhtikuuta. Puhuin kapteenin (Giorgio Chiellini) kanssa ja hän sanoi, että voimme palata hyvällä tuurilla 15-20.huhtikuuta. Kaikki on hyvin epäselvää. Tällä hetkellä olen kotona perheeni kanssa. On hyvä, että voimme viettää hieman aikaa perheidemme luona.

– Palkanmaksutilanne on haastavaa, sillä kun palkka pienenee, pelaaja valittaa. Puhuimme joukkueen kesken ja tiesimme, että tilanne voi pahentua minä hetkenä tahansa ja tiesimme myös sen, että se tulisi vaikuttamaan palkkoihimme. Tiedostamme sen. Seura ei ole syyllinen tähän virukseen, eikä kenelläkään ollut kristallipalloa, josta olisi ollut nähtävissä, että tämä kaikki todella tapahtuu.