Lähde: Bayer Leverkusen hankkimassa uutta maalivahtia – kaavaillaan Lukas Hradeckyn seuraajaksi

© Kuva: Getty Images

Saksalainen Sport1 kertoo, että bundesliigaseura Bayer Leverkusen on hankkimassa tulevalle kaudelle uutta maalivahtia. Leverkusenin kiikarissa on 21-vuotias Lennart Grill.

Sport1:n mukaan Grillin seura 1. FC Kaiserslautern ja Bayer Leverkusen ovat jo päässeet siirrosta sopuun. Sopimus tullaan vahvistamaan lähiviikkojen aikana. Grill tulee allekirjoittamaan nelivuotisen sopimuksen, siirtosumman ollessa tiettävästi noin kaksi miljoonaa euroa.

Lennart Grill nousi vuonna 2019 Saksan alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen. Saman vuoden aikana hänestä tuli myös Kaiserslauternin ykkösvahti.

Leverkusenissa Grill saa tyytyä aluksi kakkosvahdin rooliin, sillä Werkselfin suvereeni ykköstorjuja on Huuhkajien luottopelaaja Lukas Hradecky. Hradeckyn sopimus Leverkusenin kanssa ulottuu vuoteen 2023. Sport1:n mukaan Grillistä kaavaillaan Leverkusenissa Hradeckyn seuraajaa.

Lennart Grillille on kertynyt Saksan 3. Bundesliigassa kaikkiaan 45 pelattua ottelua. Tuntumaa Saksan pääsarjavauhtiin hän sai tällä kaudella kahdessa ottelussa, kun Kaiserslautern kohtasi Saksan Cupissa bundesliigaseurat Mainzin ja Fortuna Düsseldorfin.

Tällä kaudella Leverkusenin kakkosvahtina on ollut itävaltalainen Ramazan Özcan. Özcan kuitenkin täyttää kesällä jo 36 vuotta, ja hänen nykyinen sopimuksensa päättyy tähän kauteen.