Valioliiga
Leicester – Aston Villa
Maanantai 09.03. klo 22:00

Sydäntalvella Leicester oli Liverpoolin jälkeen kenties Valioliigan parhaiten pelaava ryhmä. Alkuvuosi on kuitenkin ollut Ketuille tuskaisampi: Manchester City on karannut horisonttiin ja jos otteet eivät parane, takaa tulee joukkueita taistelemaan Valioliigan kolmospaikasta. Aston Villalla on huolena sarjapaikan säilyttäminen – putoamisviiva on kahden pisteen päässä, joskin pahimmat kilpakumppanit ovat pelanneet kaksi ottelua enemmän.

Brendan Rodgers pisti kehiin vahvan kokoonpanon viikolla, kun Leicester pudotti Birminghamin FA Cupista. Sitä ennen liigassa jouduttiin nöyrtymään sarjajumbo Norwichille – tosin hieman pelitapahtumien vastaisesti. Leicester pelasi Aston Villaa vastaan Liigacupin välierässä ja hävisi tuolloin. Valioliigan seitsemästä viime ottelusta tilillä on vain yksi voitto. Jamie Vardy ja Ben Chilwell eivät ole satavarmoja starttaajia tähän otteluun – pelikunto tarkastetaan maanantaina. Tärkeä Wilfred Ndidi on kehissä ja se puoltaa isäntiä.

Aston Villa taisteli miehekkäästi Manchester Cityä vastaan Liigacupin finaalissa, mutta lopulta käteen jäi luu. Tärkeämpää olisi nyt ottaa pisteitä Valioliigassa, sillä putoaminen välittömästi takaisin Championshipiin olisi kova isku. Kuukausitolkulla pois ollut John McGinn on palannut harjoituksiin, mutta tämä peli jäänee vielä tärkeältä keskikenttämieheltä pelaamatta. Jack Grealish lienee pelikuntoinen, mutta Jed Steer ja Tom Heaton ovat poissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Leicester on joukkueista selkeästi laadukkaampi, eikä Villa saa pelitavallisestikaan tasoitettua puntteja riittävästi. Lisäksi isännillä on tässä ottelussa revanssihenkeä. Liputan kotimenestyksen puolesta ja vetosuositus on vähintään kahden maalin voitosta: Aasialainen tasoitusveto, Leicester -1.5 kertoimella 2,09.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO