Maalitykin taidonnäyte aiheutti David Beckhamin MLS-seuralle tappion sarjadebyytissä – Toisen maalipyssyn kausi ehkä ohi

© Kuva: Getty Images

David Beckhamin (osa)omistama Inter Miami teki viime yönä Suomen aikaa ensiesiintymisensä Pohjois-Amerikan MLS-liigassa. Debyytti oli kuitenkin tappiollinen, sillä kotikentällään pelannut Los Angeles FC oli parempi maalein 1-0.

Hieman ennen taukovihellystä syntynyt ottelun ainoa maali oli todella näyttävä. Viime kaudella 34 maalillaan MLS:n maalipörssin voittanut ja uuden yhden kauden maaliennätyksen tehnyt Carlos Vela jatkoi siitä, mihin syksyllä jäi. Meksikolainen esitteli upeaa tekniikkaansa ja itseluottamustaan pannen solmuun koko Inter Miamin puolustuksen ja roikotti lopulta pallon maaliin yli maalivahti Luis Roblesin.

Carlos Vela riisti MLS:n yhden kauden maaliennätyksen viime syksynä venezuelalaiselta Josef Martínezilta. 26-vuotias Martínez on tehnyt Atlanta Unitedille 84 MLS:n runkosarjan ottelussa 77 maalia, mutta nyt edessä on kuitenkin pitkä sairausloma.

Kausi meni pahasti torsoksi, sillä hyökkääjän polven eturistisiteet vaurioituivat heti sunnuntain vastaisena yönä pelatussa kauden avausottelussa. Atlanta voitti avauksessaan Nashvillen 2-1.

Ensiarvioiden mukaan on mahdollista, ettei Martínez pelaa koko kauden aikana. Varmuudella väliin jää myös kesän Copa América -turnaus.

Kautensa sai maanantain vastaisena yönä käyntiin myös Robin Lodin Minnesota United. Minnesota voitti avauksessaan vieraskentällä Portland Timbersin 3-1, ja suomalainen pelasi täydet 90 peliminuuttia.

Lod oli mukana rakentelemassa 51. minuutilla syntynyttä, Kevin Molinon tekemää ottelun avausmaalia. Hän kuitenkin myös hukkasi yhden oman maalipaikkansa. Twitterissä Lodin peliesitykselle annettiin melko tylyjä arvioita.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.