Suomen miesten A-maajoukkue sai tiistaina kuulla tulevat vastustajansa ensi syksynä käynnistyvään Uefan Nations Leagueen. Huuhkajat arvottiin B-liigassa samaan lohkoon Walesin, Irlannin ja Bulgarian kanssa.

Maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva ja Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti olivat Hollannin Amsterdamissa paikan päällä seuraamassa arvontaa. Molemmat iloitsivat arvonnan tuloksesta erityisesti kannattajien puolesta.

– Ihan mielenkiintoinen lohko kaiken kaikkiaan! Vaikea tossa oli etukäteen mitään toivelohkoakaan hakea, kommentoi Kanerva.

– Bulgaria, Irlanti, Wales… Jos lähtee fanien kannalta liikkeelle, ne on ollu meille loistavana tukena aiemminkin tässä. Jos ajatellaan Dublinia, Cardiffia ja Sofiaa, niin ne on mielenkiintoisia vierasreissuja meidän faneille. Toivottavasti tulevat tukemaan meitä jatkossakin.

– Ne, jotka Valioliigaa seuraa aktiivisesti, niin varmaan löytyy paljon tuttuja pelaajia Irlannin ja Walesin joukkueista. Ihan tyytyväisenä otin vastaan arvontatuloksen.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Tässä vielä Nations Leaguen lohkoarvonnan tulos kokonaisuudessaan! Suomi pelaa lohkossa 4 ja kohtaa Walesin, Irlannin, sekä Bulgarian!

Mitä mieltä olet Huuhkajien arpaonnesta? 🦉💬👇

#Huuhkajat #UNLfi

Lahti uskoo, että Suomen kannattajat saavat hyvät laulukilpailut pystyyn Irlannin ja Walesin fanien kanssa.

– Kyllä meille tuli ihan hyvä lohko kilpailullisesti ja myöskin fanien kannalta. Aika mieluisia vastustajia, sekä Irlanti että Wales on meille varmasti fanien kannalta mieluisia.

– Britteinsaarilla on totuttu kannustamaan aika voimakkaasti. Täytyy toivoa, että meiltäkin löytyy faneja sankoin joukoin kannustamaan Huuhkajia niin kotona kuin toivottavasti myös vieraspeleissä.

Huuhkajat

@Huuhkajat
🗣️ "Jos ajatellaan Dublinia, Cardiffia ja Sofiaa niin mielenkiintoisia vierasreissuja on meidän faneille tulossa!" — Markku Kanerva 🦉

Riven kouluarvosana lohkoarvonnan tulokselle on tuoreeltaan 9️⃣–. Minkä arvosanan sinä antaisit? 💬👇

#Huuhkajat #UNLfi

Huuhkajat

@Huuhkajat
Myös Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti oli tyytyväinen Huuhkajien lohkoarvonnan tulokseen niin kilpailullisesti kuin kannattajienkin näkökulmasta.

Katso Lahden ensifiilikset suoraan paikan päältä Amsterdamista! 👀👇

#Huuhkajat #Palloliitto #UNLfi

LUE MYÖS: