Markku Kanerva ja Ari Lahti ottivat Nations Leaguen arvontatuloksen tyytyväisenä vastaan – ”Mielenkiintoisia vierasreissuja faneille”

© Kuva: Getty Images

Suomen miesten A-maajoukkue sai tiistaina kuulla tulevat vastustajansa ensi syksynä käynnistyvään Uefan Nations Leagueen. Huuhkajat arvottiin B-liigassa samaan lohkoon Walesin, Irlannin ja Bulgarian kanssa.

Maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva ja Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti olivat Hollannin Amsterdamissa paikan päällä seuraamassa arvontaa. Molemmat iloitsivat arvonnan tuloksesta erityisesti kannattajien puolesta.

– Ihan mielenkiintoinen lohko kaiken kaikkiaan! Vaikea tossa oli etukäteen mitään toivelohkoakaan hakea, kommentoi Kanerva.

– Bulgaria, Irlanti, Wales… Jos lähtee fanien kannalta liikkeelle, ne on ollu meille loistavana tukena aiemminkin tässä. Jos ajatellaan Dublinia, Cardiffia ja Sofiaa, niin ne on mielenkiintoisia vierasreissuja meidän faneille. Toivottavasti tulevat tukemaan meitä jatkossakin.

– Ne, jotka Valioliigaa seuraa aktiivisesti, niin varmaan löytyy paljon tuttuja pelaajia Irlannin ja Walesin joukkueista. Ihan tyytyväisenä otin vastaan arvontatuloksen.

Lahti uskoo, että Suomen kannattajat saavat hyvät laulukilpailut pystyyn Irlannin ja Walesin fanien kanssa.

– Kyllä meille tuli ihan hyvä lohko kilpailullisesti ja myöskin fanien kannalta. Aika mieluisia vastustajia, sekä Irlanti että Wales on meille varmasti fanien kannalta mieluisia.

– Britteinsaarilla on totuttu kannustamaan aika voimakkaasti. Täytyy toivoa, että meiltäkin löytyy faneja sankoin joukoin kannustamaan Huuhkajia niin kotona kuin toivottavasti myös vieraspeleissä.

LUE MYÖS:


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004