Championship
Nottingham – Millwall
Perjantai 06.03. klo 21:45

Championshipin perjantaipelissä on sykettä, sillä Nottingham on tiukasti taistelussa mukana vähintään play off -paikasta, josta sillä on hyvä ote sarjanelosena. Millwall on jäänyt play off -viivasta viisi pistettä, mutta yritys kuuden sakkiin on varmasti kova. Tosin tästä pelistä tarvitsisi ehdottomasti pisteitä, jotta unelma pysyisi elossa.

Nottingham venytti tappiottomien otteluiden määrän neljään, kun pisteet tasattiin vieraissa Boroa vastaan maanantaina. Joukkue antaa siis hieman eteen kaksi päivää lyhyemmällä levollaan tähän otteluun. Sabri Lamouchin joukkue on peruslaadukas, mutta suoraan valioliiganousuun siitä ei näyttäisi olevan. Lamouchin onneksi Tiago Silva palannee kehiin rytmittämään Forestin hyökkäyksiä. Samba Sow’n pelikuntoa hikoillaan vielä perjantain aikana.

Millwall pelasi jo kolmannen voitottoman perättäisen ottelun kotona Bristol Cityä vastaan, mutta kohtuuden nimissä olisi ansainnut voiton pelitapahtumien varjossa. Kesken kauden Lionsin ruoriin hypännyt Gary Rowett on suoriutunut tehtävästään hyvin. Rowett tuskin tekee suuria muutoksia kokoonpanoon: samat pari kolme miestä ovat edelleen sairastuvalla. Millwall on sitkeä vierasjoukkue – peräti 40% vieraspeleistä on päättynyt tasapeliin.

Lyö vetoa ottelusta:

Nottingham ei ole missään nimessä joukkueista heikompi ja saattaa olla, että Millwallin (mielestäni yliarvostettu) hyvä historiatilasto Forestia vastaan nostaa kotikertoimia. Isken tässä tapauksessa kiinni kotivoittoon, sillä kerroin on sangen palkitseva. Vetosuositus on Nottingham voittaa ottelun kertoimella 2,40.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO