A-League
Perth Glory – Western United
Maanantai 23.03. klo 12:30

Australiassa potkitaan jälleen maanantaina ja noston otan Perth Gloryn ja Western Unitedin välisestä ottelusta. Joukkueet ovat taulukossa peräkkäin viidentenä ja kuudentena, mutta niiden välillä on neljän pisteen ero. Molemmat joukkueet ovat siis tyrkyllä runkosarjan jälkeisiin play off -peleihin.

Perth Glory on pienessä pelillisessä kriisissä. Joukkue hävisi noin kuukausi takaperin AFC Champions Leaguessa FC Tokiolle 1-0, eikä ole sen jälkeen voittanut yhtään liigapeliä kotimaan kamaralla. Viime ottelu antoi lupauksia paremmasta, sillä maalittomassa tasapelissä länsirannikon porukka loi sarjakärki Sydney FC:tä vastaan maalipaikkoja, mutta ei käyttänyt niitä hyväkseen. Perthin kaikki kaikessa on Getafésta tuttu laitalinkki Diego Castro, jonka luomia paikkoja joukkue tarvitsisi maanantaina kipeästi.

Western United on selättänyt oman suvantovaiheensa ja ottanut viime peleissään suurinumeroiset voitot Central Coast Marinersista ja Adelaide Unitedista. Samalla joukkue nousi kuuden sakkiin ainakin väliaikaisesti. Unitedin syömähammas on ollut Kosovon maajoukkuemies Besart Berisha, jolla on vyöllään tällä kaudella jo komeat viisitoista osumaa. Puolalaisvahti Filip Kurton odotetaan palaavan tähän otteluun maalin suulle.

Lyö vetoa ottelusta:

Perth on vetomarkkinoilla vähän turhan rapsakka suosikki minun makuuni, joten totutusti vetelen markkinoita vastapalloon. Otan kantaa sen puolesta, että Western United onnistuisi hakemaan lännestä edes pisteen. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Western United +0.5 kertoimella 2,45.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO