Mestarien Liiga
PSG – Dortmund
Keskiviikko 11.03. klo 22:00

Keskiviikon toisessa ottelussa PSG on selkä seinää vasten, kun Dortmund otti siitä kotonaan ansaitun voiton lukemin 2-1. Lisää lunta tupaan tuli maanantaina, kun koronavirustilanne pakottaa pelaamaan ottelun tyhjille katsomoille. Tällä on pakko olla vaikutusta pariisilaisten kotietuun. Pelistä on varmasti tulossa silti reipas ja takuulla viihdyttävä.

PSG:llä on ongelmia myös kokoonpanorintamalla. Kylian Mbappe on sairastellut viime päivät ja miehestä tuli ensimmäinen koronaviruksen varalta testattu huippujalkapalloilija. Ranskalaistähden osallistuminen keskiviikon peliin on hyvin epävarmaa. Thiago Silvan pelikunto on niin ikään hämärän peitossa. Marco Verratti ja Thomas Meunier ovat tässä ottelussa pelikiellossa. Ökyjoukkue saa kyllä silti kasaan hyvinkin säällisen kokoonpanon.

Dortmund on raapinut PSG-voiton lisäksi neljä perättäistä voittoa myös Bundesligassa. Lucien Favrella ei ole kovin suuria kokoonpanomurheita ja kentälle marssinee melko lailla vakiokokoonpano. Avausottelussa kaksi kaappia paukuttanut norjalaissensaatio Erling Braut Håland tullee olemaan tiukassa vartioinnissa. Ottelusta on odotettavissa hyvin vauhdikas ja Dortmund kytännee vastahyökkäyksistä paikkoja lisäosumiin.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa oikeastaan kaikki viittaa runsasmaalisuuteen ja vaikka totals-linja on korkealla, tekee silti mieli puskea overia. Vetosuositus on siis Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 1,88. Kerroin kyllä kattaa riskin. Myös PSG:n pelaaminen voisi vastoinkäymisistä huolimatta olla perusteltua.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO