Mestarien Liiga
RB Leipzig – Tottenham
Tiistai 10.03. klo 22:00

Vaikeaa jaksoa läpikäyvä Tottenham matkaa tiistaina Saksaan, jossa onkin iso vuori kiivettävänä: ensimmäisen osaottelun kotona hävinnyt Spurs saa tehdä todella ison urotyön, jos meinaa kairata tästä parista jatkopaikan. RB Leipzig on nimittäin kovatasoinen ja hyvässä iskussa oleva nippu.

Leipzig on Bundesligassa tällä hetkellä kolmantena ja se on kärsinyt kotimaan sarjassa koko kaudella vasta kolme tappiota. Kaikki eivät uudesta ”muoviseurasta” pidä, mutta pelillisesti se on juuri niin hyvä kuin tulokset näyttävät. Julian Nagelsmannilla on muutamia poissaoloja miehistössään, mutta tuiki tärkeä maalitykki Timo Werner starttaa tiistaina, eikä joukkue kovin paljon erilaiselta näytä kuin ensimmäisessä osaottelussa.

Tottenham on kärvistellyt viime viikot huonojen tuloksien kanssa. José Mourinholle tuli lisää murheita kokoonpanon kanssa, kun Ben Davies puuttui lauantain tasapeliin päättyneessä Burnley -ottelussa puolustuslinjasta ja miehen status on tiistaina vielä avoin. Muutoin poissaolot ovat samat kuin viime aikoina. Mourinho joutuu Leipzigissä epämukavuusalueelle, sillä peruuttelu ei tuo tässä ottelussa jatkopaikkaa ja Spursin puolustus on ollut viime otteluissa haavoittuva.

Lyö vetoa ottelusta:

En suhtaudu Tottenhamin menestysmahdollisuuksiin kovinkaan positiivisesti. Isäntien prässi on pelin auetessa myrkkyä ja silloin voi tulla lunta tupaan. Vetosuositus on isäntien voitosta, mutta niin että maalin voitolla panos palautetaan: Aasialainen tasoitus, Leipzig -1 kertoimella 1,91.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO