Paderbornin toppari Luca Kilian on Saksan Bundesliigan ensimmäinen pelaaja, jolla on todettu koronavirustartunta.

Saksan alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa viisi kertaa esiintynyt Kilian, 20, on pelannut tällä kaudella 14 ottelua Paderbornin riveissä. Hän sai positiivisen tuloksen, kun Paderborn teki tänään, perjantaina, alustavia testejä. Lauantaina koko Paderbornin joukkue ja taustahenkilöt testataan.

Paderbornin oli määrä pelata tänään Bundesliigan 26. kierroksen avausottelu Fortuna Düsseldorfin vieraana, mutta hieman ennen ottelun alkua tuli ilmoitus, että kaikki Bundesliigan ja toiseksi korkeimman sarjaportaan ottelut on siirretty myöhempään ajankohtaan. Tämän viikonlopun ottelut olisi pelattu suljettujen ovien takana.

Sarjojen jatkumisesta päätetään ensi maanantaina, mutta kattojärjestö DFL on suositellut, että kilpailutoiminta keskeytetään huhtikuun 2. päivään asti.

SC Paderborn 07

@SCPaderborn07
Erste Corona-Erkrankung unter den SCP07-Kickern | bit.ly/erster_Fall | #Corona #Covid_19 #SCP07