Singapore Premier League
Tanjong Pagar – Albirex Niigata
Perjantai 20.03. klo 13:45

Perjantaina joudutaan raapimaan laarin pohjilta saakka, että löydettäisiin pelikohteita. Singaporen liigassa sarjanousija Tanjong Pagar isännöi Albirex Niigataa perjantaina iltapäivällä Suomen aikaa. Elämä pääsarjassa ei ole osoittautunut isännille mitenkään yksinkertaiseksi, eikä perjantain ottelustakaan ole odotettavissa helppoa.

Tanjongilla on kahdesta ensimmäisestä ottelusta koossa yksi piste, eikä edellisessä ottelussa kärkijoukkue Tampines Roversia vastaan ollut sen kummempia jakoja. Avausottelun tasapeli Lion City Sailorsia vastaan mairittelee Tanjongia siinä mielessä, että siinä ottelussa pallonhallinta oli lähes totaalisesti vastustajilla.

Albirex Niigata sijoittui viime kaudella sarjassa neljänneksi ja kahden ensimmäisen ottelun perusteella joukkue on mojovassa iskussa heti kauden aluksi. Etenkin avauskierroksen 4-0 murskavoitto Geylangia vastaan on hyvä referenssi joukkueen iskukyvystä. Jos historiatilastoja arvostaa, Albirexillä on loistava historia joukkueiden keskinäisistä peleistä.

Lyö vetoa ottelusta:

Albirex on ottelussa suursuosikki ja sen kummempia kikkailematta annan vetosuosituksen vierasvoitosta: Albirex Niigata voittaa ottelun kertoimella 1,50.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO