Brasilialaisen jalkapallolegendan Ronaldinhon palkintokaappi jatkaa täyttymistään, myös eläkkeelle jäämisen jälkeen.

Ronaldinho joutui hiljattain Paraguayn tarkimmiten vartioituun vankilaan matkustettuaan väärennetyllä passilla. 39-vuotias jalkapalloikoni pääsi kuitenkin taas juoksemaan pallon perässä hänen vankilansa järjestämässä futsalturnauksessa.

Ronaldinhon joukkue eteni turnauksessa aina finaaliin saakka, missä se otti vastustajastaan murskaavan 11-2-voiton. Ronaldinho itse oli tiettävästi mukana joukkueensa jokaisessa osumassa, tehden viisi maalia ja antaen kuusi maalisyöttöä.

Aiemmin tällä viikolla, joukkueet ympäri vankilaa taistelivat siitä, kuka saisi Ronaldinhon joukkueeseensa. Huhujen mukaan brassiseura Grêmion muutamilta akatemiapelaajilta oli myös maalintekeminen kielletty.

[readmore from=Ronaldinho]

Joka tapauksessa, turnaus saatiin lopulta sujuvasti käyntiin. Ronaldinho päätyi lopulta samaan joukkueeseen entisen jalkapalloagentin Fernando González Karjallon kanssa.

Useiden lähteiden mukaan voittajajoukkue palkittiin pokaalin lisäksi 15 kilogramman kokoisella imettävällä sialla.

Lähteet: Marca, Forbes