© Kuva: Getty Images

Tottenham – Norwich: Pelaako Pukki?

FA Cup
Tottenham – Norwich
Keskiviikko 04.03. klo 21:45

FA Cupin taistot jatkuvat keskiviikkona ja ennakko otetaan Tottenhamin ja Norwichin välisestä kamppailusta. Valioliigassa kumpikaan joukkue ei ole ollut varsinaisesti liekeissä, joten cupin jatkopaikka voisi tuoda balsamia haavoille. Isäntien ongelmana ovat loukkaantumiset ja vierailla on taas tekemistä perusluokan kanssa.

En pidä José Mourinhoa enää voittavana managerina, mutta eipä portugalilaisella ole ollut onnikaan myötä Spursin peräsimessä. Kun riveistä puuttuvat Harry Kane, Son Heung-min, Moussa Sissoko. Juan Foyth sekä Hugo Lloris, voidaan puhua kovasta suoneniskusta. Mourinho harjoitti viikonlopun Wolves -tappiossa hieman kierrätystä, joten tähän otteluun voidaan odottaa mahdollisimman vahvaa miehitystä. Alakerrassakin on viime ajat ollut sanomista, kun neljässä viime kilpailullisessa ottelussa omiin on mennyt kahdeksan osumaa.

Norwich nosti itseluottamustaan viikonlopun Leicester -voitolla, mutta on silti pakko sanoa, että putoaminen Valioliigasta on edelleen erittäin todennäköistä. Voi silti olla, että lisäpisteet vaikuttavat FA Cup -motivaatioon heikentävästi, kun putoamisviiva onkin hieman lähempänä. Vierailla on omat loukkaantumisongelmansa ja lisäksi Teemu Pukki on ollut flunssassa, eikä pelikunnosta ole vielä takeita.

Lyö vetoa ottelusta:

Uskon tämän pelin olevan Spursille tärkeämpi ja panostuksen olevan sen mukainen. Norwichilla on tässä ulospuhalluksen riski ja Pukin poissaolo heikentäisi vielä skenaariota. Vetosuositus on Tottenham voittaa ottelun kertoimella 1,62.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.