FC Kööpenhaminan hyökkääjä Michael Santos on saanut syytteen poliisin pahoinpitelystä.

Santos teki joukkueensa ensimmäisen maalin, kun FC Kööpenhamina nujersi Skotlannin hallitsevan mestarin Celticin 3-1-lukemin Eurooppa-liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Celtic Parkilla.

Santos otti yhteen upseerin kanssa, kun joukkue juhli pelin toista osumaansa kamppailun loppuhetkillä aivan vieraskatsomon edessä. Tunteet kuumenivat, kun järjestyksenvalvojat yrittivät estää maalijuhlien eskaloitumisen. Santos tönäisi upseerin selkäpuolelta kumoon.

FC Kööpenhaminan tiedotteen mukaan yksi heidän järjestyksenvalvojistaan sai myös syytteen pahoinpitelystä. Skotlannin poliisi vahvisti myöhemmin, että Santos ja tanskalaisseuran toimihenkilö ovat kumpikin saaneet syytteen tapahtuneesta. Poliisin mukaan kaksi miestä – 26 ja 42-vuotiaita – oli ilmoitettu syyttäjäverolle.

Pep Bielin 2-1-maalin jälkeen Celtic Parkilla, FCK fanikatsomon edessä syntyi iso sekamelska viranomaisen tartuttua Pep Bieliä maalijuhlien aikana, FC Kööpenhamina tiedotti.

– Yksi meidän järjestyksenvalvojistamme yritti estää yhteenoton ja hänet ohjattiin pois juttelemaan Skotlannin poliisille, joka on lopulta päättänyt antaa kummallekin syytteen.

FC Kööpenhamina kohtaa Eurooppa-liigan neljännesvälierissä turkkilaisen Istanbul Basaksehirin.