La Liga
Villarreal – Leganes
Sunnuntai 08.03. klo 19:30

La Ligassa keskikastin Villarreal isännöi putoamisuhkan alla olevaa Leganesia. Pienessä suvannossa oleville isännille tämä olisi hyvä tilaisuus ilmoittautua takaisin europaikkojen metsästykseen. Vierailla putoamisviivaan on matkaa viisi pistettä ja pisteet alkavat olla jo kultaakin kalliimpia.

Kahdessa viime vierastappiossaan Atletico Madridille ja Bilbaolle Villarealilla ei ollut paljoakaan sanomista. Javier Callejan opit tarkasta puolustamisesta eivät ole menneet selkeästi takaraivoon, sillä oma pää vuotaa aivan liikaa. Hyökkäyssuuntaan pelotetta on kuitenkin yllin kyllin ja kotona Ceramicalla joukkuetta ei ole helppo jallittaa. Kokoonpanossa Villarrealilla ei ole suurempaa valittamista.

Leganes kärsi vääryyttä siirtoikkunan jälkeen, kun Barcelona sai sääntöpykälien mukaan hankkia taitavan Martin Braithwaiten riveihinsä. Tämä oli paha isku muutenkin kovia kokeneelle madridilaisryhmälle, sillä Youssuf En-Nesyri teki myös lähdön. Leganes on La Ligan tehottomin yhdistelmä ja avainkysymys on, kuka tällä hetkellä tekisi maalit. Neljästä viime pelistä ei voittoja ole siunaantunut ja tilanne sarjapaikan suhteen alkaa olla haudanvakava.

Lyö vetoa ottelusta:

Näillä lähtökohdilla kotivoitto on ottelun todennäköisin tulos. Kertoimet ovat suorastaan ilahduttavalla tasolla ja riittävät kevyesti tipsiin: Villarreal voittaa ottelun kertoimella 1,80. Kyseessä on erittäin maistuva suosikkikohde.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO