Huuhkajien Jesse Jorosen ja Simon Skrabbin edustaman Brescian presidentti Massimo Cellino sanoo, ettei anna joukkueensa pelata enää tällä kaudella, vaikka se johtaisi pistemenetyksiin.

Cellino on vastustanut jyrkästi Italian Serie A:n kauden jatkumista. Jalkapallotoiminta keskeytettiin Italiassa reilu kuukausi sitten koronaviruksen takia, eikä sarjojen jatkumiselle ole vielä varmaa ajankohtaa.

– Minä toistan, etten yksinkertaisesti anna joukkueeni pelata, jos pelaamista jatketaan [Serie A:ssa], kommentoi Cellino Giornale di Brescialle.

[readmore from=Koronavirus]

– Tämä ei ole vain tyhjänpäiväinen provokaatio. He voivat vähentää meiltä pisteitä, jos haluavat. Minä otan täyden vastuun siitä.

Brescia on yksi Italian kaupungeista, joita koronavirus on koetellut kaikista kovimmin. Cellino kritisoi Lazion seurapomoa Claudio Lotitoa ja muita tahoja, jotka toivovat kauden pelaamista loppuun

– Tulkoot kävelemään Bresciaan ja katsomaan, mitä täällä tapahtuu. Minä en hae mitään etuja, enkä pelkää putoamista, koska tiedän, ettei tämä seura mene konkurssiin ja me ansaitsemme takaisin paikkamme Serie A:ssa.

Täksi kaudeksi Serie A:han noussut Brescia on sarjassa viimeisenä, yhdeksän pisteen päässä putoamisviivasta, kun 12 kierrosta on pelaamatta.