Käy se näinkin – drooni hoitaa palkintojenjaot, kun on pakko pysyä kotona

© Kuva: Getty Images

Koronavirus jyllää monien muiden maiden tapaan Venäjälläkin, jonka pääsarjajalkapalloilu on myös pysähdyksissä. Yksi tehokkaimmista keinoista taistella virusta vastaan ja hillitä COVID-19:n leviämistä on kotona pysyminen. Joskus ikkunasta voi kuitenkin tupsahtaa miellyttäviä yllätyksiä.

Pietarin Zenit latasi Twitteriin videon, jonka miespääosassa on brassipelaaja Malcom. Konepääosassa on puolestaan pienoiskopteri eli drooni, joka ohjattiin Malcomin olohuoneeseen. Droonilla oli 23-vuotiaalle laiturille tuomisia, nimittäin Zenitin maaliskuun parhaan pelaajan palkinto. Palkinnon saajan valitsivat ilmeisesti Zenitin fanit.

Koira säikähti sisälle lentänyttä pörisijää, mutta Malcomia ele selvästi ilahdutti. Samalla mies muistutti kotona pysyttelemisen tärkeydestä. Jos on sitä ennen tehnyt työnsä tarpeeksi hyvin, voivat palkinnot löytää sisälle vaikka omaan huusholliin.

Aiemmalla urallaan Bordeaux’ssa ja Barcelonassa pelannut Malcom siirtyi Zenitiin viime kesänä. Lonkkavamma piti hänet pitkään sivussa, mutta Malcom palasi kentälle vähän koronaviruspandemian pahenemista.

Maaliskuun kahdessa ottelussa Malcomin tehotilastoon merkittiin yksi maali ja yksi maalisyöttö. Yksi Zenitin otteluista päättyi 0-0 -tasapeliin ja toisen se voitti murskaavasti 7-1.


PÄIVÄN VIHJE: FULHAM – MANCHESTER UNITED

Jääkö ManU telineisiin Lontoon kaatosateessa?