Kevin-Prince Boatengin massiiviset suunnitelmat bundesliigaseuralle kariutuivat vastaamattomaan puheluun: ”Olisimme tehneet heistä kiinnostavan”

© Kuva: Getty Images

Muun muassa AC Milania, Barcelonaa, Dortmundia, Schalkea ja Tottenhamia urallaan edustanut Kevin Prince Boateng kertoi, että hänellä oli tammikuussa suuret suunnitelmat liittyen ammattilaisuransa ensimmäiseen seuraansa Hertha Berliiniin.

33-vuotias Ghanan ja Saksan kansalaisuudet omaava keskikenttäpelaaja olisi halunnut siirtyä Berliiniin tammikuussa. Tarkoituksenaan hänellä oli houkutella mukaansa kaksi maailmanmestaria: PSG:n Julian Dralxerin ja Dortmundin Mario Götzen.

Joukkuetta valmensi vielä tuolloin Jürgen Klinsmann, joka ei kuitenkaan vastannut Boatengin yhteydenottoihin.

– [Klinsmann] ei koskaan vastannut minulle, Boateng harmitteli Der Spiegelille.

– Olisin kesällä soittanut Götzelle sekä Draxlerille ja sanonut heille, että tulkaa mukanani ja aloitetaan rakentamaan jotain uutta siellä. Se oli suunnitelmani, jolla olisimme tehneet Herthasta jälleen kiinnostavan.

Boatengin suunnitelmat eivät olisi rajoittuneet pelkästään jalkapallokentälle, sillä hän suunnitteli yhteistyökuvioita paikallisten muusikoiden kanssa.

– Olisimme tehneet yhteistyötä Berliinin rap-artistien kanssa, jotka myös rakastavat jalkapalloa. Olisimme koonneet kaikki yhteen ja kirjoittaneet uuden kannatuslaulun.

Herthasta ei kuulunut vastausta, joten Boateng siirtyi lainalle Besiktasiin. Hän palaa kesällä omistajaseuraansa Fiorentiinaan, jossa hänellä on sopimusta jäljellä vielä ensi kauden ajan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.