Viasatin viikonlopputarjontaa komistavat jälleen suomeksi selostetut Valioliigan klassikkopelit. Yksi otteluista on Manchester Cityn ja QPR:n välinen ottelu, joka muistetaan Sergio Agueron tekemästä loppuhetkien maalista, joka nosti Cityn mestariksi keväällä 2012.

– Aguero on edelleen messissä ja tehot puhukoon puolestaan. Nyt, kun on nähty tämän kauden Agueroa, niin nyt on mahdollisuus nähdä vuosien taakse. Miten kroppa on muuttunut ja mitkä hyökkääjän ominaisuudet hänellä ovat olleet. Mitä särmiä on hioutunut ja mitä on tullut, sanoo Viasatin jalkapalloasiantuntija Mika Kottila Suplan Week of Football -podcastissa.

Aguero ei lukeudu Kottilan suosikkipelaajiin.

– Onko siinä persoonassa jotain, mikä ärsyttää, en osaa sanoa. Kyllähän hän on ihan huippuhyökkääjä, ja tilastot puhuvat puolestaan, hän tuumaa.

Kottila on pelannut omalla urallaan yhden kauden Englannissa, kun hän edusti vuoden 1997 alkupuolella Hereford Unitedia.

– Mikä huvittavinta niin Manchester City oli kakkosdivisioonassa ja minä pelasin kolmosessa. Heillä oli 30 000 ihmistä joka pelissä, vaikka he pelasivat toiseksi alinta ammattilaissarjaa.

Manchester City-QPR nähdään Viasat Jalkapallo -kanavalla sunnuntaina kello 16.