Sovittu paidanvaihto Cristiano Ronaldon kanssa peruuntui – tästä Juventus-tähti suuttui

© Kuva: Getty Images

Viisinkertainen Ballon d’Or-voittaja Cristiano Ronaldo on pelannut Italian Serie A:ssa reilut puolitoista kautta, ennen kuin koronaviruspandemia pani jalkapalloilun jäihin. Portugalilainen siirtyi Italiaan ja Juventukseen megatähtenä yhdeksän Real Madridissa viettämänsä vuoden jälkeen, ja on loogista, että monet vastustajajoukkueen pelaajista ovat halunneet vaihtaa pelipaitoja juuri hänen kanssaan.

Kerran Cristiano Ronaldo kuitenkin perääntyi jo sovitusta paidanvaihdosta. Näin kävi tammikuussa 2019, kun Juventus kohtasi kotikentällään sarjasta myöhemmin pudonneen Chievo Veronan. Syy taka-askeleeseen oli siinä Chievon kokeneen maalivahdin torjumassa rankkarissa.

– Olimme sopineet vaihtavamme paitoja pelin jälkeen, viime viikonloppuna 41 vuotta täyttänyt Chievon silloinen maalivahti Stefano Sorrentino kertoi Sky Italialle.

–  Epäonnistuttuaan rankkarissa Cristiano oli kuitenkin todella vihainen. Hänelle ei ollut koskaan ennen käynyt niin Italiassa.

– Kohtasimme pelaajatunnelissa. Hän puristi kättäni ja onnitteli minua, mutta oli totinen. Eikä hän antanut minulle paitaansa.

– Lopulta vaihdoin paitaa Paulo Dybalan kanssa. Hyvin minulle kuitenkin kävi, Sorrentino totesi hymyillen.

Cristiano Ronaldo on saanut Juventuksessa runsaasti rankkarivastuuta, sillä hän on vetänyt Vanhan Rouvan riveissä yhteensä 15 rankkaria. Sorrentinon torjuma pilkku on ainoa näistä, jota Cristiano ei ole onnistunut ampumaan verkon perukoille. Hassatusta rankkarista huolimatta Juventus kaatoi kyseisessä ottelussa Chievon 3-0.

Stefano Sorrentino pelasi uransa aikana kaikkiaan 363 Serie A -ottelua. Hän jatkaa uraansa edelleen, mutta nyt isänsä valmentamassa Cervon amatöörijoukkueessa. Erikoista on, että koko ikänsä maalivahtina pelanneen Sorrentinon pelipaikka on nyt hyökkäyksessä.

Lähde: AS


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.