Tekeekö Bayern Münchenin seuraikoni comebackin kentille? – ”Jos joskus, niin nyt!”

© Kuva: Getty Images

Hollantilaista Arjen Robbenia voi hyvällä syyllä nimittää Bayern Münchenin seuraikoniksi. Robben pelasi viime kesänä päättyneellä urallaan kaikkiaan kymmenen kautta Bayernissa, ja voitti niiden aikana Bundesliigan kahdeksan kertaa. Koko seurajoukkueurallaan Robben teki 607 ottelussa 209 maalia ja antoi 162 maalisyöttöä.

Nyt Robben on väläytellyt FC Bayern Podcastissa comebackia. Pelihaluja riittää edelleen, vaikka ura päättyikin jo kymmenen kuukautta sitten.

– Aluksi en kaivannut jalkapalloa yhtään. Sitten tuli vaihe, jossa ajatus pelaamisesta alkoi kutkuttaa ja mietin: ”Hei, ehkä haluaisin vielä vähän pelata”, 36-vuotias Robben kuvaili tuntojaan.

Vaikka koronaviruspandemia onkin pannut sarjat tauolle, ei se ole Robbenin paluuaatoksia tyrmännyt. Päinvastoin se on saattanut niitä jopa lisätä.

– Silloin tällöin minulla on se tunne edelleen. Tämän viruksen takia ajat ovat kummallisia kaikille. Jos joskus on oikea aika (palata), niin nyt!

– Ehkä se on vain jotain, joka sisälläni on aina. Olenhan urheilija.

Urallaan myös Mestarien liigan ja MM-hopeaa voittanut Robben on viettänyt aktiivista elämää lopettamisensa jälkeen. Hän oli laskettelemassa ensimmäistä kertaa 18 vuoteen, on löytänyt uudeksi harrastuksekseen padelin ja valmentanut poikansa F-juniorijoukkuetta.

– Minun on pakko urheilla. Se on sisälläni, eikä sitä saa enää pois, Robben toteaa.

Lähde: Transfermarkt


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.