Kolmella viime kaudella Tromsø IL:tä valmentanut Simo Valakari on saanut potkut. TIL vahvisti asian sunnuntai-iltana laatimassaan lehdistötiedotteessa.

Valakarin valmentama Tromsø IL putosi Norjan Eliteserienistä viime kauden päätteeksi, ja valmistautui kauteen toisella sarjatasolla OBOS-liigassa Valakarin johdolla. Koronaviruskriisi kuitenkin muutti tilanteen, ja suomalaisen työt Pohjois-Norjassa päättyivät.

– Koronakriisin myötä osapuolilla oli eriäviä näkemyksiä seuran eteenpäin viemisestä. Siitä syystä päätimme päättää työsuhteemme, tiedotteessa todetaan.

– Tromsø IL kiittää Simo Valakarin omistautumista ja hänen tekemäänsä työtä. Hän osoitti suurta sydäntä seuraa kohtaan sen valmentajana.

[readmore from=Valakari-Simo]

Seurajohto kutsui Tromsøn pelaajat palaveriin sunnuntai-iltana. Palaverissa puhuttiin paitsi koronaviruskriisin tuomista muutoksista, niin myös seuran valmennustilanteesta. Valakari itse ei ollut tapaamisessa läsnä.

Tromsø IL:ssä pelasivat viime kaudella suomalaiset Robert Taylor, valmentajan poika Onni Valakari sekä Juha Pirinen. Kaksi ensinmainittua ovat sittemmin jo vaihtaneet seuraa.

Lähde: Nettavisen