Veikkausliiga-podcast: Inter ei luovu toivosta Filip Valencicin suhteen

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

FC Inter pelasi erinomaisen veikkausliigakauden 2019 sijoittuen sarjassa toiseksi ikimuistoisen ”finaalin” KuPS:lle hävittyään. Interin johtotähti oli sarjan maalikuninkuuden voittanut ja sarjan kauden parhaaksi pelaajaksi valittu Filip Valencic, joka jätti Norjaan lähtiessään Sinimustiin valtavan aukon.

Slovenialaishyökkääjä palasi norjalaiseen Stabækiin, josta hän pelasi viime kaudella Veikkausliigassa lainasopimuksella. Stabæk ei ole luonnollisesti harjoitellut viime aikoina yhdessä koronaviruspandemian vuoksi, mutta 28-vuotias Valencic kuuluu tämänhetkisten tietojen mukaan norjalaisseuran suunnitelmiin. Silti Interkään ei ole vielä täysin luopunut toivosta Valencicin paluun suhteen.

– Kävimme talven aikaan Filipin ja Stabækin kanssa aika paljon keskusteluja Filipin tulevaisuudesta ja tästä kaudesta, FC Interin tekninen johtaja Vesa Mäki kertoo Suplan Veikkausliiga-podcastissa (kuuntele täältä).

– Totta kai me ollaan kiinnostuneita, kun joskus aikanaan päästään pelaamaan. On kuitenkin Stabækin käsissä, missä Filip pelaa. Olen aika ajoin Filipiin edelleen yhteydessä ja kyselen kuulumisia.

– Sitä, haluaisiko Filip tulla takaisin Turkuun, pitäisi kysyä häneltä itseltään. Me otetaan hänet tänne ihan mielellään, Mäki hymähti.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS