Asiantuntija Mika Kottila odottaa illan ottelua vesi kielellä: ”Pitäähän minun vähän Pasia lämmittää”

© Kuva: Getty Images

Viasatin asiantuntija Mika Kottila odottaa illan studiokomennusta sekä ”Der Klassiker” -ottelua vesi kielellä.

Ottelun studiossa Pasi Rautiaisen kanssa ottelua analysoiva Kottila aikoo myös laittaa entiselle Bayern -pelaajalle, Rautiaiselle, haastetta.

– Pitäähän minun vähän Pasia lämmittää… On aika selvä, kenen puolella hän tässä pelissä on. Pelissä on lähtökohtaisesti mestaruus katkolla, jos Bayern voittaa. Itse toivon, että jännitys säilyy. Jos Dortmund voittaa, mestaruustaistelu on auki ja pari muutakin joukkuetta voi vielä nousta mukaan siihen, Kottila arvioi SuomiFutis-sivustolle.

– Tämä on muutenkin isoin ottelu, mitä Saksan jalkapallossa on. Kaikki katseet ovat tässä pelissä. Tietysti illalla pelataan muitakin kovia otteluja, kuten Leverkusen-Wolfsburg, mutta kyllä ”Der Klassiker” on nimensä veroinen.

Kottilan arvion mukaan pelissä nähdään monta mielenkiintoista taisteluparia ja pystytään tekemään vertailuja eri pelaajien kesken.

– Vaikka miten kääntelisi, tietysti iso fokus on Robert Lewandowskin ja Erling Haalandin tekemisissä. Lewandowski on hallitseva hyökkäyspään valtias, Haaland on tulokas, joka haluaa olla kruununprinssi. Nyt nämä hyökkääjät nähdään samaan aikaan kentällä, Kottila sanoo.

– Mutta onhan siellä paljon muutakin: huippuvireinen Thomas Müller, Sancho, Hummels entisiä joukkuekavereitaan vastaan ja vaikka ketä. Huippujoukkueita molemmat, huippupelaajia molemmilla.

Viasatin studiossa nähdään Kottila uudessa ulkomuodossaan. Entinen maajoukkuehyökkääjä on kasvattanut komeat viikset.

– Pitää paikkansa…. Olen tehnyt sen puhtaasta kunnioituksesta saksalaista jalkapalloa kohtaan. Ne ovat oodi saksalaiselle jalkapallolle, somessa ”Seppo Hoviksi” nimetty Kottila nauraa.

Borussia Dortmund-Bayern München alkaa tänään tiistaina kello 19.30 Suomen aikaa. Viasat ja Viaplay näyttävät ottelun.

Näin saat Viaplayn itsellesi hintaan 9,99 €/kk!

  1. Siirry Viaplayn sivuille TÄSTÄ.
  2. Valitse haluamasi paketti ja tee tilaus.
  3. Tilaus ei sido minkäänlaiseen määräaikaisuuteen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.