Bayernin kunniapresidentti haaveilee kahdesta saksalaistähdestä, muttei usko toisen siirtoon: ”Haluaisimme hänet ehdottomasti”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin kiinnostus Manchester Cityn laitahyökkääjää Leroy Sanéa kohtaan on jo pitkään ollut kaikkea muuta kuin salaisuus. Siirtohuhut ovat olleet liikkeellä pitkään ja Bayernin seurajohto on julkisesti puhunut 24-vuotiaasta Sanésta usein.

Saksan A-maajoukkueessa 21 kertaa esiintyneen Sanén kuluva kausi on ollut vaikea. Hän loukkasi polvensa heti kauden ensimmäisessä ottelussa, eikä hän ole sittemmin pelannut Cityn ykkösmiehistössä minuuttiakaan. Saksalaislaituri saanee kuitenkin uuden mahdollisuuden, kun Englannin Valioliiga jatkuu ensi kuussa koronaviruspandemian aiheuttaman tauon jälkeen.

Bayernin kunniapresidentti Uli Hoeneß sanoi lauantaina suoraan, että toivoo Sanén olevan osa müncheniläisten ensi kauden joukkuetta. Sky Sportsin mukaan Bayern on valmis maksamaan 60-70 miljoonaa euroa Sanésta, jonka sopimus Cityn kanssa päättyy ensi kauden jälkeen.

– Meillä on Joshua Kimmichin, Niklas Sülen ja toivottavasti David Alaban, Thiagon ja Leroy Sanén kautta kasassa nuori joukkue, sanoi Hoeneß Bayern1:n haastattelussa.

– Jos kaikki menee hyvin, voin kuvitella, että Bayern Münchenissä on alkamassa uusi aikakausi.

Sané on pelannut Manchester Cityssä 134 ottelua ja voittanut seuran kanssa mm. kahdesti Valioliigan. Kuva: Getty Images

Bayern München on yhdistetty myös Bayer Leverkusenin nuoreen tähtipelaajaan, hyökkäyspään 20-vuotiaaseen monitaituriin Kai Havertziin. Leverkusenin kultakimpaleen perässä on lehtitietojen mukaan lähes jokainen Euroopan suurseura, mutta Hoeneß ei usko Bayernin lähtevän koronaviruksen runtelemassa taloustilanteessa hänen peräänsä. Havertzin siirtosummaksi on arvioitu jopa sata miljoonaa euroa.

– Me haluaisimme hänet ehdottomasti. Mutta tällä hetkellä tilanne on se, että kukaan ei oikein tiedä, miltä jalkapallon tulevaisuus näyttää taloudellisesti.

– Haluaisin nähdä hänet Münchenissä urheilullisista syistä, mutta en tällä hetkellä suoraan sanoen osaa kuvitella, että hän olisi tulossa.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!