Bild: Kuolleeksi julistettu Manuel Neuerin junnujoukkuetoveri täysissä voimissa – todistaa itse oikeudessa

© Kuva: Getty Images

Saksalainen Bild-lehti kertoi maanantaina erikoisesta tapauksesta. Tammikuussa 2016 kuolleeksi julistettu Hiannick Kamba on löytynyt Saksasta täysissä ruumiin ja sielun voimissa.

Nyt Kamban entistä vaimoa syytetään vakuutuspetoksesta. Vaimo sai kuolleeksi oletetun miehen henkivakuutuksesta kuusinumeroisen summan rahaa. Oikeudenkäynnissä entistä vaimoa vastaan kuullaan todistajana Hiannick Kambaa itseään.

Kongossa syntynyt entinen oikea laitapuolustaja pelasi juniorivuosina yhdessä tähtimaalivahti Manuel Neuerin kanssa samassa joukkueessa. ”Kuollessaan” Kamba pelasi Saksan kahdeksannen sarjaportaan joukkueessa VfB Hulsissa. VfB Huls tiedotti kuolintapauksesta myös julkisuuteen.

Oletus oli tuolloin, että Kamba oli menehtynyt auto-onnettomuudessa kotimaassaan Kongossa. Syyttäjän mukaan Kamba kertoi asioiden kulusta siten, että hänen matkakumppaninsa olivat hylänneet hänet Kongon sisäosissa keskellä yötä ja vieneet mukanaan hänen matkustusasiakirjansa, rahansa ja puhelimensa.

Ex-vaimo väittää, että hän käsitti olevansa oikeutettu henkivakuutusmaksuun, kun uutiset Kamban kuolemasta tulivat ilmi. Hän esitti vakuutusyhtiölle kuolintodistuksen, mutta nyt noita todistuksia epäillään väärennetyiksi. Siksi nainen joutu vastaamaan oikeudessa syytöksiin vakuutuspetoksesta.

Nyt 33-vuotias Kamba palasi takaisin Saksaan vuonna 2018 ja asettui työlään paperisodan jälkeen takaisin kotikaupunkiinsa Gelsenkircheniin. Hän on saanut takaisin vanhan työpaikkansa sähköyhtiön teknikkona.

Kamba ja hänen vanhempansa pakenivat Kongosta vuonna 1986, mutta miehen perhe palautettiin takaisin Kongoon vuonna 2005. Kamba sai kuitenkin Saksasta oleskeluluvan Schalken juniorijoukkuestatuksensa ansiosta.

Lähde: Goal


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.