Bundesliigan seurassa kolme koronatartuntaa – harjoittelu jatkuu siitä huolimatta

© Kuva: Getty Images

Saksan Bundesliigassa pelaava Köln on tiedottanut, että seurassa kolme henkilöä on saanut koronavirustartunnan. Seura testasi koko pelaajistonsa ja henkilöstönsä torstaina, ja kolmen ihmisen testitulokset olivat positiiviset.

Köln ei kertonut koronaviruksen aiheuttamaan covid-19-tautiin sairastuneiden nimiä yksityisyyttä kunnioittaakseen. Köln ei myöskään kertonut, ovatko sairastuneet pelaajia, valmentajia vai muuhun henkilöstöön kuuluvia.

Kenelläkään sairastuneella ei kuitenkaan ole ainakaan pahoja oireita. Heidän on asetettu nyt kahden viikon karanteeniin.

Samalla Köln tiedotti jatkavansa harjoittelua. Saksan Bundesliigan seurat ovat saaneet luvan jatkaa harjoittelua, mutta odotettua päätöstä sarjan mahdollisesta jatkamisesta lykättiin torstaina viikolla eteenpäin.