© Kuva: Getty Images

Dortmund – Bayern München: Der Klassiker viikkokierroksen avausmatsina

Bundesliga
Dortmund – Bayern München
Tiistai 26.05. klo 19:30

Bundesligan viikkokierroksella ei turhia säästellä, vaan kierroksen herkkupala pelataan heti kärkeen tiistaina alkuillasta. Dortmundin ja Bayern Münchenin välinen Der Klassiker on modernin ajan kahden menestyneimmän Bundesliga-joukkueen välinen kamppailu. Mestaruus ei viime aikoina ole turhan usein lipunut näiden kahden joukkueen ulottumattomiin.

Dortmund on palannut koronatauolta ilmiömäisessä iskussa – tilille on tullut kaksi ansaittua voittoa ilman päästettyjä maaleja. Tässä ottelussa olisi pakko saada myös tulosta, jos Lucien Favren suojatit aikovat haastaa Bayernin mestaruuskamppailussa. Dortmundin nopeat hyökkäykset Jadon Sanchon ja Erling Braut Hålandin johdolla ovat olleet myrkkyä vastustajille – Marco Reus sen sijaan on loppukauden sairastuvan puolella.

Myös Bayern on tahkonnut kaksi voittoa. Union Berlin kaatui lähinnä puolivaloilla ja Frankfurtia vastaan tehtiin peräti viisi maalia – tosin vieraat päästettiin toisen jakson alussa maalin päähän. Bayern on epäilemättä tämän hetken kovin saksalaisjoukkue, eikä Euroopastakaan helpolla parempaa yhdistelmää löydy. Philippe Countinho on tästä ottelusta pihalla ja tuskin Thiagoakaan tullaan riskeeraamaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Tyhjille katsomoille pelattaessa on Bundesligan kotietu tuntunut tulosten perusteella kutistuvan merkittävästi. Siitä huolimatta tähän otteluun tekee mieli yrittää Dortmundin venymistä – maalimäärien suhteen kertoimet vaikuttavat liian oikein lasketuilta. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Dortmund +0.5 kertoimella 1,94.

Betsson tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.